Sporebiotica, dé oplossing voor maag- en darmklachten

Op basis van nieuwste generatie probiotica
Werkt op oorzaak van darmklachten
Unieke en snel werkende formule

Kampt u regelmatig met stoelgangsproblemen, krampen, winderigheid, maagpijn, misselijkheid, zure oprispingen of andere maag- of darmklachten? Dan kunnen sporebiotica ongetwijfeld ook voor u een oplossing betekenen. Heel wat mensen hebben ondertussen de heilzame invloed van sporebiotica ondervonden, die bovendien uitstekend wetenschappelijk onderbouwd is. Uw darmflora herstellen en verbeteren is cruciaal voor de gezondheid van ons hele lichaam, en net daar spelen sporebiotica hun rol!

Geef slechte bacteriën geen kans door uw darmflora te herstellen

Een verstoorde darmflora wordt in medische termen ‘dysbiose’ genoemd. Dit is vaak het gevolg van een overgroei aan slechte bacteriën, schimmels of gisten. Hoe u het ontstaan van dysbiose kunt voorkomen? Door goede bacteriën of probiotica in te nemen die slechte micro-organismen bestrijden en de groei van goede darmbacteriën stimuleren. De nieuwste generatie probiotica van MY®HEALTH worden sporebiotica genoemd en zijn het meest geschikt om de darmflora te herstellen en te verbeteren.

De revolutionaire nieuwe aanpak van dysbiose met sporebiotica

Hoewel sporebiotica in onze contreien een relatief nieuw begrip is, is men er bijvoorbeeld in de Verenigde Staten en Azië al veel langer mee aan de slag. Sporebiotica hebben een antimicrobiële en ontstekingswerende werking en zijn dan ook uitstekend geschikt om maag- en darmklachten te bestrijden. Ze bevorderen een vlotte vertering en geven dysbiose geen kans. Belangrijk om weten is dat sporebiotica niet alleen de symptomen van de klachten bestrijden, maar ook de oorzaak van de klachten, namelijk dysbiose van de darmflora, bij de wortels aanpakt. Door sporebiotica met spijsverteringsenzymen en plantenextracten te combineren worden de beste resultaten bereikt en net die combinatieformules kunt u in het gamma van MY® HEALTH vinden. Zowel voor chronische maagklachten, chronische darmklachten zoals prikkelbare darm en constipatie, en acute diarree zijn er oplossingen met sporebiotica voorhanden.

De unieke eigenschappen van sporebiotica

Wat sporebiotica zo uniek maakt? Wel, ze hebben de unieke eigenschap om sporen te vormen die zichzelf beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals hoge temperaturen, maagzuur en galzouten. Sporebiotica zijn enorm weerstandig waardoor ze heel lang bewaard kunnen worden zonder hun levensvatbaarheid te verliezen, hetgeen niet het geval is bij traditionele probiotica. Door hun weerstandigheid overleven ze bovendien moeiteloos de zure omgeving van de maag waarin ze terecht komen na orale inname. Hierdoor komen ze 100 % levend aan in de dunne darm, iets wat vaak niet het geval is bij traditionele probiotica. Wanneer ze terug gunstige omstandigheden waarnemen, zoals in de dunne darm, ontpoppen ze zich in een mum van tijd tot actieve goedaardige bacteriën die de darmflora verbeteren en herstellen. Vergelijk het gerust met een leger van goedaardige bacteriën dat bij aankomst in de dunne darm onmiddellijk de slechte bacteriën, virussen en schimmels aanvalt.

Door hun weerstandigheid en maximale overleving zijn sporebiotica zeer effectief in het bestrijden van maag- en darmklachten, hetgeen werd aangetoond in talrijke klinische studies. Daarbovenop zijn sporebiotica ook nog eens uitstekende producenten van unieke gezondheidsbevorderende metabolieten.

Drie unieke metabolieten van sporebiotica voor een goede gezondheid

  • Sporebiotica produceren unieke antimicrobiële eiwitten die lipopeptiden genoemd worden. Lipopeptiden hebben een breed spectrum werking tegen kwaadaardige virussen, bacteriën en schimmels en blijven lang werkzaam.
  • Sporebiotica produceren op grote schaal talrijke verschillende spijsverteringsenzymen. Deze zorgen voor goede vertering en verminderen de kans op maag- en darmklachten.
  • Sporebiotica maken ook een heleboel vitamine B2 en B6 aan, en het unieke vitamine K2 dat instaat voor gezond hart en bloedvatenstelsel en sterke beenderen.

Sporebiotica hebben overduidelijk een gunstige werking, maar we geven met plezier nog een aantal extra tips mee om maag- en darmklachten te voorkomen:

  • Beperk de inname van alcohol en suiker.
  • Verminder de inname van snelle koolhydraten (wit brood, pasta, koekjes,…) en verhoog deze met trage koolhydraten uit groenten, fruit, peulvruchten, noten en zaden.
  • Zorg voor voldoende beweging.
  • Kauw langzaam en grondig.
  • Vermijd frisdrank en drink 2 liter water per dag.
  • Roken heeft een schadelijke invloed op de darmflora.

De sporebiotica van MY®HEALTH

Bij MY®HEALTH geloven we sterk in sporebiotica als een natuurlijke manier om de darmflora te verbeteren en dysbiose te bestrijden. We ontwikkelden drie verschillende combinatieformules met sporebiotica voor chronische maagklachten, chronische darmklachten of acute diarree. De unieke formules zorgen voor een totaalaanpak van zowel de symptomen als de oorzaak van de klachten en voorkomen toekomstige problemen.

 

Meer lezen…

Deel dit bericht met je vrienden

Andere Research blog berichten