Nieuwe natuurlijke ontstekingsremmers voor gewrichtspijn

Neem contact op

Alternatief voor cannabisolie
Zonder bijwerkingen/nevenwerking
Veilig en natuurlijk

Chronische gewrichtspijn door ontsteking, zoals artritis, is een zware last om te dragen en kan uw dagelijkse activiteiten ernstig beperken. Klassieke ontstekingsremmers hebben bovendien vaak bijwerkingen (o.a. maag- of darmklachten), zeker bij langdurig gebruik. Door recent wetenschappelijk onderzoek zijn er nieuwe natuurlijke ontstekingsremmers beschikbaar in België voor gewrichtspijn, zoals artritis. Palmitoylethanolamide of PEA is een natuurlijke lichaamseigen stof die ook voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen, en onrechtstreeks het endocannabinoïde systeem activeert. Dit is een lichaamseigen signaalsysteem dat pijn en ontsteking reguleert. Sporebiotica zijn een nieuwe generatie van probiotica (goedaardige darmbacteriën) die de darmflora en het darmslijmvlies herstellen. Zo verminderen ze chronische ontsteking die vaak afkomstig is van een beschadigde of ‘lekkende’ darm.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Efficiënte en veilige behandeling van gewrichtspijn en artritis met natuurlijke ontstekingsremmers

De pijnstillende en ontstekingsremmende werking van PEA is aangetoond in meer dan 40 klinische studies naar chronische gewrichtspijn en artritis, zoals o.a. kniepijn, lage rugpijn, uitstralingspijn naar de benen, nekpijn, schouderpijn, bekkenpijn en carpaal tunnel syndroom. Palmitoylethanolamide heeft bovendien een uitstekend veiligheidsprofiel. Palmitoylethanolamide wordt meer en meer gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmers voor gewrichtspijn zoals artritis, en wordt in wetenschappelijke kringen beschouwd als een volwaardig alternatief voor cannabisolie, zonder risico op psychoactieve bijwerkingen.

Sporebiotica herstellen de darmflora en het darmslijmvlies waarin het grootste deel van ons immuunsysteem gelegen is. Hierdoor zorgen ze voor een evenwichtig immuunsysteem waardoor chronische ontsteking over het hele lichaam verminderd wordt. In klinische studies werd aangetoond dat sporebiotica als natuurlijke ontstekingsremmers o.a. de symptomen van reumatoïde artritis en nek- en schoudergewrichtspijn verminderen. Bovendien verminderen ze maag-darmklachten die vaak gepaard gaan met het chronisch gebruik van klassieke pijnstillers en ontstekingsremmers.

Onze medewerkers helpen u graag verder

Wenst u meer informatie over palmitoylethanolamide en sporebiotica als natuurlijke ontstekingsremmers voor gewrichtspijn zoals artritis? Neem dan zeker contact met ons op via het online contactformulier waarna wij u graag informeren over al onze producten. Wij beschikken over innovatieve formules tegen een brede variëteit aan klachten, zoals onder andere chronische stress.

LaboImage