fbpx
MY®GYNA comfort

De unieke 4-in-1 formule is een innovatieve formule op basis van veenbesextract, lactoferrine, solidago en sporebiotica voor vrouwen.

MY®GYNA comfort bevat een hoge dosis extract van veenbessen (cranberries). Deze bessen zijn al zeer lang gekend voor hun goede ondersteuning van het vrouwelijk evenwicht.

Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker). Het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk. Men vindt het ook terug in een lage concentratie in traanvocht, speeksel, en de slijmvliezen van de longen en de vagina.

Tot slot bevat MY®GYNA comfort ook guldenroede.

MY®GYNA comfort bevat een unieke formule met een 4-voudige werking op basis van 500 mg veenbessenextract (Vaccinium macrocarpon), 2,5 miljard CFU sporebiotica, 100 mg lactoferrine (eiwit afgeleid uit melk) aangevuld met 6 mg guldenroede (Solidago virgaurea L.) voor het behoud van normale urinewegen en voor intiem comfort.

Vanaf 12 jaar:
Startdosis: 2 tabs per dag
Onderhoudsdosis: 1 tablet per dag
De aanbevolen dagdosis niet overschrijden en mag niet ingenomen worden bij zwangerschap.

MY®GYNA comfort is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

MY®GYNA comfort is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.