MY®GYNA comfort

De unieke 4-in-1 formule geven urinaire ongemakken het nakijken en zorgen voor de meest complete intieme bescherming voor de vrouw. Vervelende intieme ongemakken behoren tot de verleden tijd.

MY®GYNA comfort bevat een hoge dosis extract van veenbessen (cranberries). Deze bessen zijn al zeer lang gekend voor hun goede bescherming tegen urinaire ongemakken.

De sporebiotica in MY®GYNA comfort zijn gevalideerd door Belgische wetenschappers. Ze onderscheiden zich van andere levende bacteriën en gisten doordat ze zeer goed overleven in zuur milieu en bij hoge temperaturen. Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker). Het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelken vindt men ook terug in een lage concentratie in traanvocht, speeksel, vaginaal slijm,…

Tenslotte bevat MY®GYNA comfort ook guldenroede voor het behoud van gezonde urinewegen.

MY®GYNA comfort bevat een unieke formule met een 4-voudige werking op basis van 500 mg veenbessenextract (cranberry), 2,5 miljard CFU sporebiotica, 100 mg lactoferrine aangevuld met 6 mg Solidago (guldenroede) voor het behoud van gezonde urinewegen en voor een zeer complete intieme bescherming.

1 tablet per dag.

Vanaf 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®GYNA comfort is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

MY®GYNA comfort is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Solidago virgaurea L. bevordert de gezonde urinewegen.Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY®GYNA