fbpx

Beter geheugen

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Voor een beter geheugen hebben wij een natuurlijk en veilig middel op de markt gebracht met diverse noötropica, vitamine en magnesium. Heeft u bijvoorbeeld een drukke job of heeft u een lastige examenperiode voor de boeg? Dan helpt ons natuurlijke product MY®FOCUS u wellicht verder. Dit product verbetert de concentratie en het geheugen en helpt daarnaast ook uw stressniveau op peil te houden en uw nachtrust te verbeteren.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

De bestanddelen van ons product voor een beter geheugen

MY®FOCUS bestaat uit diverse noötropica, waaronder acetyl-L-carnitine, theanine, cafeïne en bacopa. Dit zijn natuurlijke stoffen of plantenextracten die de hersenfuncties ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen. Ze worden niet alleen gebruikt voor een beter geheugen en concentratievermogen, maar ook tegen vermoeidheid en stress. Onze combinatieformule bevat naast deze noötropica ook vitamine B en magnesium voor een optimaal resultaat.

Ontdek onze natuurlijke producten

Bij MY®HEALTH te Kermt bieden we diverse producten aan voor uw gezondheid. Zo hebben we naast MY®FOCUS voor een beter geheugen en concentratievermogen, ook formules voor bijvoorbeeld uw menopauze of een gezonder zenuwstelsel. Al onze combinatieformules haalt u eenvoudig bij uw apotheek. Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Wij staan u graag te woord.

LaboImage