fbpx

“Gezond blijven, uw hele leven lang”

Onze heldere en duidelijke missie laat weinig aan de verbeelding over. We zijn er ons bij MY® HEALTH van bewust dat we, om lang en gezond te leven, rekening moeten houden met – en ons wapenen tegen – heel wat negatieve invloeden. Denk maar aan stress, slechte voeding en de impact van onze omgeving op ons lichaam. Ons uitgekiend productengamma met specifiek ontwikkelde formules, zorgt voor een extra ondersteuning van ons lichaam. 

In tegenstelling tot de meeste klassieke geneesmiddelen willen we niet wachten totdat u ziek wordt. MY®HEALTH zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk geniet van een gezond en gelukkig leven.

“Gezond blijven in plaats van genezen”

Omdat kwaliteit het verschil maakt

U mag op beide oren slapen, onze producten worden zorgvuldig geproduceerd en voldoen aan de hoogste GMP (Good Manufacturing Practice)-standaard. Daarmee beantwoorden we aan dezelfde hoge eisen als geneesmiddelen. Daarnaast worden al onze producten geproduceerd in de Benelux. 

Al onze formules zijn wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd door onafhankelijke wetenschappers. Onze genotificeerde voedingssupplementen beschikken allemaal over een officieel NUT-nummer.

“MY®HEALTH voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden”

Een verstandig gebruik en vakkundig advies beschouwen we als noodzakelijk. Vandaar dat onze producten exclusief verkrijgbaar zijn in de apotheek.

LaboImage
LaboImage