Vermoeidheid, stress en slapen

Beschikbaar in uw apotheek
Zonder bijwerkingen
Veilig en natuurlijk

Nootropica als oplossing voor uw vermoeidheid1,5, slaapproblemen6 en stress1,3,4.

“Nootropica zijn psycho-actieve stoffen die de hersenfuncties ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen”

Nootropics zijn revolutionair. Nootropics of noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die de productie van neurotransmitters optimaliseren en zo de hersenfuncties ondersteunen. Dit doen ze zonder schadelijke bijwerkingen. Het woord nootropics is samengesteld uit de Griekse woorden ‘nous’ (geest) en ‘tropein’ (wenden of keren). De samenstelling duidt dus op een ‘positieve verandering van de geest’. MY®HEALTH maakt gebruikt van noötropica die psychische klachten aanpakken zoals stress1,4,5, vermoeidheid1,2,5, concentratie- en geheugenproblemen2,5,7, rusteloosheid3,4 en slaapproblemen6. De zorgvuldig samengestelde en wetenschappelijk onderbouwde formules zijn ontwikkeld en gevalideerd door Belgische wetenschappers.

Ons advies

Meer energie1, meer focus2 en heel wat minder stress1 met MY®FOCUS.

Meer lezen…

Ervaar de rust3 en voel de stress4 wegvloeien met MY®RELAX sporebiotic®.

Meer lezen…

MY®SLEEP zorgt voor een verkwikkende slaap7 en meer energie5.

Meer lezen…

De verschillende soorten nootropics

Er zijn verschillende soorten nootropics die gebruikt kunnen worden voor de ondersteuning van een bepaalde mentale activiteit. Zo zijn er focus, relax en slaap noötropica. Ze optimaliseren de productie van de juiste neurotransmitters in de hersenen. Neurotransmitters zijn verschillende soorten signaalstoffen die gebruikt worden door onze hersenen en ons zenuwstelsel om te communiceren met de rest van het lichaam. Indien hun productie verstoord wordt, kan men last krijgen van psychische klachten. De neurotransmitters glutamaat en acetylcholine zijn belangrijk voor mentale energie, concentratie en het geheugen en worden gestimuleerd door focus nootropics. Bij relax nootropics gaat het om de gelukshormonen noradrenaline en serotonine voor een goede gemoedsgesteldheid en stressbestendigheid. Het slaaphormoon melatonine en eveneens serotonine dragen bij tot een betere slaap en worden gestimuleerd door slaap noötropica. MY®HEALTH ontwikkelde drie wetenschappelijke onderbouwde combinatieformules samengesteld uit focus1,2,5,7, relax1,3,4 of slaap4,6 noötropica.

Wij beantwoorden graag al uw mogelijke vragen

Heeft u nog vragen over onze producten of de precieze werking van nootropics? Daarvoor kunt u altijd terecht bij ons online contactformulier.

LaboImage

1 Magnesium draagt bij tot de vermindering van moeheid en helpt bij kortstondige stress.
2 Cafeïne helpt om de concentratie te verbeteren en alertheid te verhogen.
3 Passiebloem heeft een rustgevende werking.
4 Ashwagandha helpt bij kortstondige stress en heeft een rustgevende werking.
5 Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van moeheid en draagt bij tot een normale psychologische functie.
6 Valeriaan ondersteunt een goede nachtrust.
7 Bacopa monnieri verbetert de concentratie en het geheugen.
MY FOCUS, MY RELAX sporebiotic en MY SLEEP zijn voedingssupplementen en kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.