Vermoeidheid, stress en slapen

Beschikbaar in uw apotheek
Zonder bijwerkingen
Veilig en natuurlijk

Nootropica als oplossing voor uw vermoeidheid, slaapproblemen en stress.

“ Nootropica zijn psycho-actieve stoffen die de hersenfuncties ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen”

Nootropics zijn revolutionair. Nootropics of noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die de productie van neurotransmitters optimaliseren en zo de hersenfuncties verbeteren. Dit doen ze zonder schadelijke bijwerkingen. Het woord nootropics is samengesteld uit de Griekse woorden ‘nous’ (geest) en ‘tropein’ (wenden of keren). De samenstelling duidt dus op een ‘positieve verandering van de geest’. MY®HEALTH maakt gebruikt van noötropica die psychische klachten aanpakken zoals stress, vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, neerslachtigheid, angst en slaapproblemen. Zorgvuldig samengestelde en wetenschappelijk onderbouwde formules zijn ontwikkeld en gevalideerd door Belgische wetenschappers.

Ons advies

Meer energie, meer focus en heel wat minder stress met MY®FOCUS.

Meer lezen…

Ervaar de rust en voel de stress wegvloeien met MY®RELAX sporebiotic®.

Meer lezen…

MY®SLEEP zorgt voor een verkwikkende slaap en meer energie.

Meer lezen…

De verschillende soorten nootropics

Er zijn verschillende soorten nootropics die gebruikt kunnen worden voor de bevordering van een bepaalde mentale activiteit. Zo is er focus, relax en slaap noötropica. Ze optimaliseren de productie van de juiste neurotransmitters in de hersenen. Neurotransmitters zijn verschillende soorten signaalstoffen die gebruikt worden door onze hersenen en ons zenuwstelsel om te communiceren met de rest van het lichaam. Indien hun productie verstoord wordt, kan men last krijgen van psychische klachten. De neurotransmitters glutamaat en acetylcholine zijn belangrijk voor mentale energie, concentratie en het geheugen en worden gestimuleerd door focus nootropics. Bij relax nootropics gaat het om de gelukshormonen noradrenaline en serotonine voor een goede gemoedsgesteldheid en stressbestendigheid. Het slaaphormoon melatonine en eveneens serotonine dragen bij tot een betere slaap en worden gestimuleerd door slaap noötropica. MY®HEALTH ontwikkelde drie wetenschappelijke onderbouwde combinatieformules samengesteld uit focus, relax of slaap noötropica.

Wij beantwoorden graag al uw mogelijke vragen

Heeft u nog vragen over onze producten of de precieze werking van nootropics? Daarvoor kunt u altijd terecht bij ons online contactformulier.

LaboImage