fbpx

Vermoeidheid, stress verminderen en slapen

Beschikbaar in uw apotheek
Zonder bijwerkingen
Veilig en natuurlijk

Nootropica dragen bij tot de vermindering van moeheiden stress3 , en tot een goede nachtrust5

“Nootropica zijn natuurlijke en veilige stoffen die de hersenfuncties
ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen1-5

Nootropics zijn revolutionair. Nootropics of noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die  de hersenfuncties1-5 ondersteunen. Dit doen ze zonder schadelijke bijwerkingen. Het woord nootropics is samengesteld uit de Griekse woorden ‘nous’ (geest) en ‘tropein’ (wenden of keren). MY®HEALTH maakt gebruikt van noötropica die bijdragen tot de vermindering van stress2,3, moeheid1,3,5 en ondersteunend werken voor een goede nachtrust5, de concentratie en het geheugen2. De zorgvuldig samengestelde en wetenschappelijk onderbouwde formules zijn ontwikkeld en gevalideerd door Belgische wetenschappers.

Ons advies

Minder moe1, betere concentratie en beter geheugen2 bij stressmomenten2 met MY®ENERGY +focus.

Meer lezen…

Ervaar de rust4 en ondersteun het geestelijk evenwicht3 bij stressmomenten3 met MY®RELAX.

Meer lezen…

MY®SLEEP zorgt voor een goede nachtrust5, is rustgevend5 en geeft meer energie3 bij stressmomenten3. Ontdek hier onze NIEUWE FORMULE.

Meer lezen…

De verschillende soorten nootropics

Er zijn verschillende soorten nootropics die gebruikt kunnen worden voor de ondersteuning van een bepaalde mentale activiteit. Zo zijn er focus, relax en slaap noötropica. Focus nootropics zijn belangrijk voor meer energie3, concentratie2 en het geheugen2. Bij relax nootropics gaat het om de ondersteuning van de hersenen voor een goed geestelijk evenwicht3 en stressbestendigheid3. Een goede slaap5 wordt dan weer gestimuleerd door slaap noötropica. MY®HEALTH ontwikkelde drie wetenschappelijke onderbouwde combinatieformules samengesteld uit focus1,2 relax3,4 of slaap5 noötropica.

Wij beantwoorden graag al uw mogelijke vragen

Heeft u nog vragen over onze producten of de precieze werking van nootropics? Daarvoor kunt u altijd terecht op ons online contactformulier.

LaboImage

1 Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van moeheid.
2 Bacopa monnieri kan helpen om de concentratie en het geheugen te verbeteren en stress te verminderen. 
3 Ashwagandha is te gebruiken bij kortstondige stress, is gunstig voor een goed geestelijk evenwicht en geeft meer energie.
4 Passiebloem is rustgevend.
5 Valeriaan is rustgevend en geeft een goede nachtrust.

MY FOCUS, MY RELAX en MY SLEEP zijn voedingssupplementen en kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.