fbpx

MY®FLORA comfort

MY®FLORA comfort is een innovatieve formule op basis van artisjok extract en een nieuwe generatie sporenvormende bacteriën. Het artisjok extract in MY®FLORA comfort ondersteunt de normale darmfunctie.

Koop MY®FLORA comfort nu bij de apotheek in je buurt

Indien MY®FLORA COMFORT niet voorradig is levert de groothandel binnen de 3 uur aan elke apotheek.  Bestel vandaag voor 12u en haal dezelfde dag af bij je apotheek naar keuze.

Het artisjok extract bevordert de vertering in de darmen en zorgt voor minder opgeblazen gevoel en winderigheid1. Zo draagt artisjok extract bij tot een normale darmfunctie1.

Daarnaast bevat onze formule een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage doorheen de maag naar de dunne darm.

MY®FLORA comfort bevat per capsule: 150 mg artisjok extract (Cynara scolymus), 20 mg acacia vezels, 1,25 miljard CFU Bacillus coagulans en 1,25 miljard CFU Bacillus subtilis.

Vanaf 12 jaar:
Startdosis: 2 caps per dag
Onderhoudsdosis: 1 à 2 caps per dag
Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden en niet gebruiken bij zwangerschap.

MY®FLORA comfort is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 en 90 capsules.

1 Artisjok kan gebruikt worden bij opgeblazen gevoel en winderigheid en ondersteunt een normale darmfunctie.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.