fbpx

MY®FLORA comfort

Met zijn 2-in-1 formule zorgt MY®FLORA comfort voor een genormaliseerde darmfunctie. MY®FLORA comfort ondersteunt de normale stoelgang1, bewaart de gezonde darmfunctie1 en ondersteunt de spijsvertering1.

Het artisjok extract bevordert de vertering in de darmen en zorgt voor een gezonde en normale darmfunctie1. Zo draagt artisjok extract bij tot een normale stoelgang en inwendig comfort1.

Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage doorheen de maag naar de dunne darm.

MY®FLORA comfort bevat per capsule: 150 mg artisjok extract (Cynara scolymus), 20 mg acacia vezels, 1,25 miljard CFU Bacillus coagulans en 1,25 miljard CFU Bacillus subtilis.

MY®FLORA comfort is aangewezen bij de volgende darmklachten :

  • Opgeblazen gevoel in buik of darmen

  • Winderigheid

  • Geprikkelde darmen

  • Lucht in de darmen

1 tot 2 capsules per dag volgens behoefte.
Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden en niet gebruiken bij zwangerschap.

MY®FLORA comfort is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 en 90 capsules.

MY®FLORA comfort is verkrijgbaar in uw apotheek.
Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Artisjok ondersteunt een natuurlijke stoelgang en is goed voor een normale darmfunctie.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.