MY®IMMUNITY fast

Een snelle aanpak van uw winterongemakken en met een ijzersterk immuunsysteem de winter door? Daar staat MY®IMMUNITY fast garant voor. Deze hoog gedoseerde nutraceutical ondersteund zeer efficiënt de luchtwegen en bevordert snel uw immuunsysteem.

De complete 10-in-1 formule zit boordevol actieve bestanddelen. Terwijl N-acetyl- L-cysteine zorgt voor het goed functioneren van uw lichaam, zorgen de vlierbesextracten voor een verzachtend effect en versterken ze het afweersysteem.

De unieke sporebiotica in MY®IMMUNITY fast zijn gevalideerd door Belgische wetenschappers en onderscheiden zich van andere levende bacteriën en gisten doordat ze zeer goed overleven in zuur milieu en bij hoge temperaturen.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De Wellmune™ bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook wereldwijd over de meeste klinische studies die u kan terugvinden door hier te klikken. Meer info op https://www.wellmune.com/what-is-wellmune 

Het advies van de Belgische Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: Er wordt aanbevolen bij alle adolescenten en volwassen dagelijks een voedingssupplement met vitamine D toe te dienen. MY®IMMUNITY fast bevat daarom in elke capsule 1000 I.E. vitamine D.

Tenslotte bevat MY®IMMUNITY fast ook vitamines B, zink en selenium aangevuld met vitamine C voor een sterk immuunsysteem.

MY®IMMUNITY fast bevat bevat per 2 capsules een zeer complete formule op basis van 2,5 miljard CFU sporebiotica, 100 mg lactoferrine, 250 mg Wellmune™ bèta-glucanen, 298 mg acetylcysteïne, 180 mg vit C (225% RI), 10 mg zink (100% RI), 55 μg selenium (82% RI), 1,1 mg vit B1 (100% RI), 6 mg vit B6 (429% RI), 200 μg foliumzuur (100% RI) en 2 μg vit B12 (80% RI) aangevuld met 2000 I.E. vit D3 (1000% RI) voor een goed werkend afweersysteem en 200 mg vlierbes extract voor gezonde luchtwegen.

2 capsules per dag.

Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®IMMUNITY fast is beschikbaar bij uw apotheek in een verpakking van 20 capsules.

MY®IMMUNITY fast is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

Aanbevelingen vitamine D suppletie HGR 2016 http://www.nubel.com/assets/voedingsaanbevelingen-2016.pdf
Vitamine C&D ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY®IMMUNITY fast