fbpx
MY®QANODOL sporebiotic®

De innovatieve en unieke formule van MY®QANODOL sporebiotic® is het eerste doeltreffende alternatief voor cannabisolie met een uiterst veilige en zeer brede werking.

De lichaamseigen stof PEA (palmitoylethanolamide) is een endocannabinoïde dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt om het endocannabinoïde systeem te activeren.

PEA is tevens een natuurlijk bestanddeel van bepaalde voedingsmiddelen en werd recent goedgekeurd voor gebruik in voedingssupplementen in alle landen van Europa, inclusief België.

MY®QANODOL sporebiotic® bevat LEVAGEN+, de nieuwste vorm van PEA die 1,7x beter opneembaar is dan standaard PEA. Hierdoor is 350 mg LEVAGEN+ in één capsule bioequivalent aan 600 mg standaard PEA, de aanbevolen dagelijkse onderhoudsdosis.

Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage doorheen de maag naar de dunne darm.

Aangevuld met een vitamine B complex, vitamine C en vitamine D is MY®QANODOL sporebiotic® een zeer complete formule voor gezonde spieren1, voor een gezond zenuwstelsel2, voor een gezond immuunsysteem3 en voor gezond kraakbeen4.

MY®QANODOL sporebiotic® bevat per capsule 350 mg LEVAGEN+ (= bioequivalent aan 600 mg PEA), 1,25 miljard CFU sporebiotica (Bacillus coagulans / Bacillus subtilis), 100 I.E. vitamine D3 (50% RI), 25 mg vitamine C (31,25% RI), 1,5 mg vitamine B6 (107% RI), 100 μg foliumzuur (50% RI) en 0,75 μg vitamine B12 (30%RI). RI: Referentie-inname

Vanaf 12 jaar : 2 capsules per dag als opstartdosis gedurende 6 weken in één of meerdere innames. 1 à 2 capsules per dag als onderhoudsdosis.
Vanaf 6 jaar: 1 capsule per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

MY®QANODOL sporebiotic® is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 90 caps.

MY®QANODOL sporebiotic® is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van de spieren.
2 Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
3 Vitamine C draagt bij tot het behoud van gezond kraakbeen.
4 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.