fbpx
MY®QANODOL sporebiotic®

De innovatieve en unieke formule van MY®QANODOL sporebiotic® is het eerste doeltreffende alternatief voor cannabisolie met een uiterst veilige en zeer brede werking.

De lichaamseigen stof PEA (palmitoylethanolamide) is een endocannabinoïde dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt om een verstoring in het lichaamseigen pijnregulerend systeem (ook wel endocannabinoïde systeem genoemd) te herstellen.

PEA is tevens een natuurlijk bestanddeel van bepaalde voedingsmiddelen en werd recent goedgekeurd voor gebruik in voedingssupplementen in alle landen van Europa, inclusief België.

MY®QANODOL sporebiotic® bevat LEVAGEN+, de nieuwste vorm van PEA die 1,7x beter opneembaar is dan standaard PEA. Hierdoor is 350 mg LEVAGEN+ in één capsule bioequivalent aan 600 mg standaard PEA, de aanbevolen dagelijkse onderhoudsdosis.

De nieuwste generatie goede bacteriën in onze formule herstellen het evenwicht in de darmflora wanneer dit verstoord is, hetgeen dysbiose genoemd wordt. Dysbiose kan de oorzaak zijn van een lekkende darm (leaky gut) en vervolgens resulteren in chronische ontsteking. Dysbiose kan het gevolg zijn van langdurig gebruik van zware pijnstillers of ontstekingsremmers.

Aangevuld met een vitamine B complex, vitamine C en vitamine D is MY®QANODOL sporebiotic® een zeer complete formule voor gezonde spieren1, voor een gezond zenuwstelsel2, voor een gezond immuunsysteem3 en voor gezond kraakbeen4.

MY®QANODOL sporebiotic® bevat per capsule 350 mg LEVAGEN+ (= bioequivalent aan 600 mg PEA), 1,25 miljard CFU sporebiotica (Bacillus coagulans / Bacillus subtilis), 100 I.E. vitamine D3 (50% RI), 25 mg vitamine C (31,25% RI), 1,5 mg vitamine B6 (107% RI), 100 μg foliumzuur (50% RI) en 0,75 μg vitamine B12 (30%RI). RI: Referentie-inname

Vanaf 12 jaar : 1 capsule per dag. Bij tijdelijke verhoogde behoefte 2 capsules per dag. Vanaf 6 jaar: 1 capsule per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

MY®QANODOL sporebiotic® is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 caps en 90 caps.

MY®QANODOL sporebiotic® is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van de spieren.
2 Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
3 Vitamine C draagt bij tot het behoud van gezond kraakbeen.
4 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY QANODOL sporebiotic 90 caps