fbpx

MY®QANODOL

De innovatieve formule MY®QANODOL bevat palmitoylethanolamide (PEA) en sporenvormende bacteriën aangevuld met vitamines B, vitamine C en vitamine D. Vitamine D ondersteunt de spieren1 en vitamine C het zenuwstelsel2.

Koop MY®QANODOL nu bij de apotheek in je buurt

Indien MY®QANODOL niet voorradig is levert de groothandel binnen de 3 uur aan elke apotheek.  Bestel vandaag voor 12u en haal dezelfde dag af bij je apotheek naar keuze.

De lichaamseigen stof PEA (palmitoylethanolamide) is een endocannabinoïde dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt om het endocannabinoïde systeem te activeren.

PEA is tevens een natuurlijk bestanddeel van bepaalde voedingsmiddelen en werd recent goedgekeurd voor gebruik in voedingssupplementen in alle landen van Europa, inclusief België.

MY®QANODOL bevat LEVAGEN+, de nieuwste vorm van PEA die 1,7x beter opneembaar is dan standaard PEA. Hierdoor is 350 mg LEVAGEN+ in één capsule bioequivalent aan 600 mg standaard PEA, de aanbevolen dagelijkse onderhoudsdosis.

Sporenvormende bacteriën zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage doorheen de maag naar de dunne darm.

MY®QANODOL is verder aangevuld met een vitamine B complex, vitamine C en vitamine D. Vitamine D ondersteunt de normale werking van de spieren1 en vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel2.

MY®QANODOL bevat per capsule 350 mg LEVAGEN+ (= bioequivalent aan 600 mg PEA), 1,25 miljard CFU sporevormende bacteriën (Bacillus coagulans en Bacillus subtilis), 100 I.E. vitamine D3 (50% RI), 25 mg vitamine C (31,25% RI), 1,5 mg vitamine B6 (107% RI), 100 μg foliumzuur (50% RI) en 0,75 μg vitamine B12 (30% RI). RI: Referentie-inname.

Vanaf 12 jaar:
Opstartdosis: 2 caps per dag gedurende 6 weken
Onderhoudsdosis: 1 à 2 caps per dag
Het is toegestaan om langdurig 2 caps per dag in te nemen.
Vanaf 6 jaar:
1 caps per dag

MY®QANODOL is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 90 caps.

1 Vitamine D ondersteunt de normale werking van de spieren.
2 Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.