fbpx
MY®IMMUNITY fast

Een snelle aanpak voor gezonde luchtwegen1 en met een gezond immuunsysteem2 de winter door? Daar staat MY®IMMUNITY fast garant voor. Deze hoog gedoseerde nutraceutical verzacht zeer efficiënt de luchtwegen1 en ondersteunt snel uw immuunsysteem2.

De complete 10-in-1 formule zit boordevol actieve bestanddelen zoals N-acetyl-L-cysteine. Daarbovenop bevat het vlierbes extract met een verzachtend effect op de luchtwegen1.

Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook over zeer veel klinische studies.

Het advies3 van de Belgische Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: er wordt aanbevolen bij alle adolescenten en volwassenen dagelijks een voedingssupplement met vitamine D toe te dienen. MY®IMMUNITY fast bevat daarom in elke capsule 1000 I.E. vitamine D voor het behoud van een gezond immuunsysteem2.

Tenslotte bevat MY®IMMUNITY fast ook vitamines B, zink en selenium aangevuld met vitamine C voor het behoud van een normale immuunfunctie2.

MY®IMMUNITY fast bevat bevat per 2 capsules een zeer complete formule op basis van 2,5 miljard CFU sporebiotica, 100 mg lactoferrine (eiwit afgeleid uit melk), 250 mg bèta-glucanen, 298 mg acetylcysteïne, 180 mg vit C (225% RI), 10 mg zink (100% RI), 55 μg selenium (82% RI), 1,1 mg vit B1 (100% RI), 6 mg vit B6 (429% RI), 200 μg foliumzuur (100% RI) en 2 μg vit B12 (80% RI) aangevuld met 2000 I.E. vit D3 (1000% RI) voor een goed werkend afweersysteem en 200 mg vlierbes extract (Sambucus nigra L.) voor gezonde luchtwegen.

2 capsules per dag.

Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden en niet gebruiken bij zwangerschap.

MY®IMMUNITY fast is beschikbaar bij uw apotheek in een verpakking van 20 capsules.

MY®IMMUNITY fast is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

Vlierbes heeft een verzachtende werking op de luchtwegen. 
2 Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. 
Aanbevelingen vitamine D suppletie HGR 2016 http://www.nubel.com/assets/voedingsaanbevelingen-2016.pdf
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.