fbpx

MY®UROGEN

Een unieke en innovatieve 5-in-1 formule op basis van veenbes extract, lactoferrine, sporenvormende bacteriën, paardenbloem extract voor gezonde urinewegen1 en vitamine B2 voor gezonde slijmvliezen2 bij vrouwen en mannen.

Koop MY®UROGEN nu bij de apotheek in je buurt

Indien MY®UROGEN niet voorradig is levert de groothandel binnen de 3 uur aan elke apotheek.  Bestel vandaag voor 12u en haal dezelfde dag af bij je apotheek naar keuze.

MY®UROGEN bevat hoog gedoseerde extracten van veenbessen (cranberries) en paardenbloem. Veenbessen zijn al zeer lang gekend voor hun heilzame werking, en paardenbloem voor het ondersteunen van de gezonde werking van de urinewegen1.

Sporenvormende bacteriën zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker). Het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk. Men vindt het ook terug in een lage concentratie in traanvocht, speeksel, en de slijmvliezen van de longen en de vagina.

Tot slot bevat MY®UROGEN ook vitamine B2 voor het behoud van gezonde slijmvliezen2.

MY®UROGEN bevat per tablet 500 mg veenbes extract (Vaccinium macrocarpon), 105 mg paardenbloem extract (Taraxacum officinale), 2,5 miljard CFU sporenvormende bacteriën (Bacillus coagulans en Bacillus subtilis), 50 mg lactoferrine (eiwit afgeleid uit melk) aangevuld met 1,4 mg vitamine B2 (100% RI). RI: referentie-inname.

Vanaf 12 jaar:
Startdosis: 2 tabs per dag.
Onderhoudsdosis: 1 tablet per dag.
De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®UROGEN is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

1. Paardenbloem draagt bij tot het behoud van gezonde urinewegen.
2. Riboflavine draagt bij tot het behoud van gezonde slijmvliezen.

Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.