MY®RELAX sporebiotic®

Stressvolle en emotionele periodes, we kennen ze allemaal. De nieuwe 6-in-1 formule van MY®RELAX sporebiotic® is het eerste product dat op basis van specifieke bacteriën werkt via de “gut-brain axis”. Het werd specifiek samengesteld om de stress snel aan te pakken en u emotioneel te ondersteunen. In geen tijd geniet u weer optimaal van het leven.

De innovatieve en lichaamseigen stof SAMe (S-adenosyl- methionine), staat garant voor minimaal 35 biochemische processen. Inclusief de aanmaak van stemmingsbepalende neurotransmitters zoals serotonine, noradrenaline en het slaaphormoon melatonine. Serotonine is een zeer belangrijke neurotransmitters die de gemoedstoestand positief reguleert, terwijl noradrenaline zorgt voor een gelukzalig gevoel. SAMe staat dan ook bekend als een onvervalste mood nootropic.

De kenmerkende rustgevende werking van passiflora en Ashwagandha, helpt tegen gespannenheid, rusteloosheid en stress. Aangevuld met magnesium en vitamine B hebt u hier de ideale kalmerende oplossing in handen.

Tenslotte zullen onze sporebiotica het evenwicht in uw darmen herstellen. Vermits 90% van uw “gelukshormoon” serotonine in de darmen wordt geproduceerd is het zeer belangrijk om via een gezonde darmfunctie ook de werking van de hersenen te optimaliseren. Zo zal u beter met stress kunnen omgaan en u beter in uw vel voelen.

MY®RELAX bevat per 2 maagsapresistente capsules 400 mg SAMe, 400 mg Passiebloem, 60 mg hoogwaardig Ashwagandha extract met 35% withanolides = equivalent aan 420 mg standaard Ashwagandha (5% withanolides), 2,5 miljard CFU sporebiotica (Bacillus coagulans / Bacillus Subtilis), 56 mg Magnesium (15% RI), 6 mg Vitamine B6 (428% RI), 400 µg Foliumzuur (200% RI) en 3 µg vitamine B12 (120% RI).

1 tot 2 maagsapresistente capsules volgens behoefte.Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®RELAX sporebiotic® is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

MY®RELAX sporebiotic® is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Passiebloem en Ashwagandha hebben een rustgevende werking.
2 Vitamine B draagt bij tot de vermindering van moeheid, helpt bij bij kortstondige stress en draagt bij tot een normale psychologische functie.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY RELAX sporebiotic 30 caps