MY®RELAX

Stressvolle en emotionele periodes, we kennen ze allemaal. De 4-in-1 formule van MY®RELAX werd samengesteld om de stress snel aan te pakken en u emotioneel te ondersteunen. In geen tijd geniet u weer optimaal van het leven.

De innovatieve en lichaamseigen stof SAMe (S-adenosyl- methionine), staat garant voor minimaal 35 biochemische processen. Inclusief de aanmaak van stemmingsbepalende neurotransmitters zoals serotonine, noradrenaline, dopamine en het slaaphormoon melatonine. Serotonine is een zeer belangrijke neurotransmitters die de gemoedstoestand positief reguleert, terwijl dopamine zorgt voor een gelukzalig gevoel. SAMe staat dan ook bekend als een onvervalste mood nootropic.

De kenmerkende rustgevende werking van passiebloem en passiflora helpt tegen gespannenheid, rusteloosheid en stress. Aangevuld met magnesium en vitamine B hebt u hier de ideale kalmerende oplossing in handen.

MY®RELAX bevat per 2 maagsapresistente capsules 400 mg SAMe, 400 mg Passiebloem, 56 mg Magnesium (15% RI), 6 mg Vitamine B6 (428% RI), 400 µg Foliumzuur (200% RI) en 3 µg vitamine B12 (120% RI).

1 tot 2 maagsapresistente capsules volgens behoefte.Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®RELAX is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

MY®RELAX is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Passiebloem heeft een rustgevende werking.
2 Magnesium draagt bij tot de vermindering van moeheid, helpt bij bij kortstondige stress en draagt bij tot een normale psychologische functie. Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY®RELAX