fbpx

MY®RELAX

Stressvolle en emotionele periodes, we kennen ze allemaal. De nieuwe 6-in-1 formule van MY®RELAX is het eerste product op basis van specifieke bacteriën gelinkt aan de “gut-brain axis”. MY®RELAX bevat bovendien ashwagandha om de stress snel aan te pakken1 en passiebloem voor een rustgevende werking2. In geen tijd geniet u weer optimaal van het leven.

Koop  MY®RELAX nu bij de apotheek in je buurt

Indien  MY®RELAX niet voorradig is levert de groothandel binnen de 3 uur aan elke apotheek.  Bestel vandaag voor 12u en haal dezelfde dag af bij je apotheek naar keuze.

De innovatieve en lichaamseigen stof SAMe (S-adenosyl-methionine) is essentieel voor minimaal 35 biochemische processen, waaronder de aanmaak van belangrijke neurotransmitters.

Sporenvormende bacteriën zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Passiflora is reeds lang gekend voor zijn rustgevende werking2. Ashwagandha ondersteunt een goed geestelijk evenwicht1, en geeft meer energie1 bij stressmomenten1. Aangevuld met magnesium en vitamine B hebt u hier de ideale formule in handen.

MY®RELAX bevat per 2 maagsapresistente capsules 400 mg SAMe, 400 mg passiebloem (Passiflora incarnata), 60 mg hoogwaardig ashwagandha extract (Withania somnifera) met 35% withanolides = equivalent aan 420 mg standaard ashwagandha (5% withanolides), 2,5 miljard CFU sporenvormende bacteriën (Bacillus coagulans / Bacillus subtilis), 114 mg magnesium (30,4% RI), 5 mg vitamine B6 (357% RI), 400 µg foliumzuur (200% RI) en 3 µg vitamine B12 (120% RI). RI: referentie-inname.

Vanaf 12 jaar:
Startdosis: 2 caps per dag
Onderhoudsdosis: 1 à 2 caps per dag
Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden en mag niet ingenomen worden bij zwangerschap.

MY®RELAX is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 caps en 90 caps.

1 Ashwagandha is te gebruiken bij kortstondige stress, is gunstig voor een goed geestelijk evenwicht en geeft meer energie. 
2 Passiebloem is rustgevend. 
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.