fbpx

Alternatief voor cannabisolie bij uw apotheek

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Tegenwoordig vindt u vaak een alternatief voor cannabisolie of CBD-olie bij uw plaatselijke apotheek. Deze cannabinoïde stoffen activeren het endocannabinoïde systeem, een signaalsysteem dat pijn en ontsteking reguleert, en worden daardoor vaak gebruikt als alternatieve behandeling voor chronische pijn. Het probleem is dat er bij cannabisolie ook psychoactieve bijwerkingen ontstaan en dat CBD-olie maar een beperkte werking heeft. Om deze redenen bieden wij een krachtig alternatief aan voor cannabisolie en CBD-olie, dat u gewoon in uw apotheek kunt halen.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

PEA als krachtig alternatief voor cannabisolie bij uw plaatselijke apotheek

PEA of Palmitoylethanolamide is een lichaamseigen stof die ook als pijnstiller werkt. Het voordeel van dit alternatief voor CBD-olie en cannabisolie, is dat deze stof geen psychoactieve bijwerkingen heeft en bovendien uitstekend werkt tegen de pijn. Daarnaast is PEA ook ontstekingsremmend en remt het de werking van overgeactiveerde immuuncellen. Hiermee is dit middel ideaal om te gebruiken bij bijvoorbeeld chronische gewrichtspijn, rugpijn, uitstralingspijn, migraine en bekkenpijn. Dit doeltreffende alternatief voor CBD-olie en cannabisolie haalt u bovendien gemakkelijk bij uw plaatselijke apotheek.

Vraag ons gerust om meer informatie

Bent u benieuwd wat dit krachtige alternatief voor cannabisolie en CBD-olie voor u kan betekenen, maar heeft u nog vragen voordat u naar de apotheek gaat? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier of kom langs in onze zaak te Kermt en laat u informeren. Ook als u op zoek bent naar andere producten van MY®HEALTH, bijvoorbeeld een combinatieformule met vitamines voor uw energie of voor het verbeteren van uw zenuwstelsel, kunt u uitstekend bij ons terecht.

LaboImage