fbpx

Natuurlijke middelen en vitamines voor meer energie

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Vitamines zijn natuurlijk goed voor uw gezondheid en helpen ook om u meer energie te geven gedurende de dag. Heeft u last van chronische vermoeidheid of slaapt u slecht? Dan zijn vitamines alleen waarschijnlijk niet genoeg om uw energie tot een hoger niveau te tillen. Bij MY®HEALTH in Kermt bieden we diverse combinatieformules aan die goed zijn voor zowel uw energieniveau als uw nachtrust en concentratie.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Natuurlijke en veilige stoffen in combinatie met vitamines voor meer energie

Noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen die de hersenfuncties ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen. Er zijn verschillende soorten noötropica, waaronder acetyl-L-carnitine, theanine, cafeïne en bacopa monnieri. Deze natuurlijke stoffen helpen tegen stress en vermoeidheid en zorgen voor meer energie, een groter concentratievermogen en een beter geheugen. Voor uw energieniveau kan onze combinatieformule MY®SLEEP bijvoorbeeld helpen. Deze 6-in-1 formule bevat vitamines, magnesium, Ashwagandha en diverse andere natuurlijke ingrediënten die samen voor een betere nachtrust zorgen en u meer energie geven gedurende de dag.

Haal onze combinatieformules bij uw apotheek

Slaapt u heel slecht en merkt u dat u heel moe bent overdag? Of heeft u gewoon een laag energieniveau en wilt u hier wat aan doen? Dan kan onze combinatieformule MY®SLEEP uitkomst bieden. Dit product geeft u gegarandeerd meer energie en zorgt ervoor dat u beter slaapt. Ook als u op zoek bent naar andere combinatieformules, zoals de MY®RELAX en MY®FOCUS, kunt u bij ons terecht. Deze formules haalt u gewoon bij uw plaatselijke apotheek. Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

LaboImage