fbpx

Beter slapen

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Wilt u weten hoe u beter kunt slapen ’s nachts of zoekt u hier een goed middel voor? Dan bent u bij MY®HEALTH op de juiste plek. Wij hebben een geschikte combinatieformule waarmee u beter slaapt en die daarmee ook uw moeheid vermindert. Bij het bestrijden van vermoeidheid is het belangrijk om de productie van neurotransmitters te optimaliseren. Neurotransmitters zijn verschillende soorten signaalstoffen die door de hersenen en door het zenuwstelsel worden gebruikt om te communiceren met de rest van het lichaam. Een verstoring van deze neurotransmitters kan bijvoorbeeld leiden tot chronische vermoeidheid.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Hoe kan ik beter slapen en chronische vermoeidheid tegengaan?

Slaapt u slecht en wilt u weten hoe u beter kunt slapen en chronische vermoeidheid tegen kunt gaan? Dit kan met behulp van noötropica. Dit zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die de productie van neurotransmitters optimaliseren en de hersenfuncties verbeteren. Met deze noötropica, eventueel in combinatie met magnesium en vitamine B, pakt u dus de oorzaak aan van de vermoeidheid en zorgt u ervoor dat u beter slaapt ’s nachts. Voorbeelden van noötropica zijn acetyl-L-carnitine, theanine, cafeïne en bacopa monnieri. Deze stoffen helpen bovendien niet alleen tegen vermoeidheid. Zo zorgt theanine ook voor een hoger concentratievermogen en versterkt bacopa monnieri het korte- en langetermijngeheugen.

Ontdek onze diverse producten voor uw gezondheid

Bij MY®HEALTH hebben we diverse producten voor uw gezondheid. Heeft u last van chronische vermoeidheid en wilt u weten hoe u beter kunt slapen? Dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze zaak te Kermt.

LaboImage