fbpx

Concentratie verbeteren

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Tijdens lastige periodes is het niet altijd even makkelijk om u te concentreren, maar gelukkig bestaat er wel een oplossing om uw concentratie te verbeteren. Een stressvolle periode, zoals examens of een hoge werkdruk, kan zorgen voor een verstoring in de productie van de neurotransmitters glutamaat en acetylcholine. Neurotransmitters zijn signaalstoffen die gebruikt worden door onze hersenen en zenuwstelsel om met elkaar te communiceren. Glutamaat en acetylcholine zijn daarbij erg belangrijk voor de concentratie, het leervermogen en het geheugen. Een verstoring in de productie hiervan kan dus geheugenproblemen als gevolg hebben. Om de concentratie te verbeteren, kan de productie van neurotransmitters ondersteund worden met nootropics of noötropica. Noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die de hersenfuncties verbeteren.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Noötropica helpen u uw concentratie te verbeteren

Focus noötropica verdrijven vermoeidheid en verbeteren de concentratie en het geheugen. Acetyl-L-carnitine is een lichaamseigen stof die de bloed-hersenbarrière gemakkelijk passeert en snel energie levert aan de hersencellen. Acetyl-L-carnitine wordt tevens in de hersenen gebruikt voor de productie van acetylcholine, een belangrijke neurotransmitter voor het geheugen. Cafeïne bestrijdt moeheid en kan de concentratie verbeteren. Theanine uit groene thee werkt rustgevend en bootst de werking van glutamaat na, de belangrijkste stimulerende neurotransmitter die zorgt voor een goede concentratie. In klinische studies is aangetoond dat de combinatie van cafeïne en theanine zorgt voor een verhoogd concentratie- en leervermogen. Bacopa monnieri is een Indisch plantenextract dat het korte- en langetermijngeheugen versterkt. Magnesium en vitaminen B zijn essentieel voor een goede productie van neurotransmitters. Door hun meervoudig werkingsmechanisme zorgen deze natuurlijke ingrediënten niet alleen voor ondersteuning als u zich moeilijk kunt concentreren, maar kunnen ze ook helpen bij chronische vermoeidheid.

Verdiep uzelf in ons aanbod

Bij MY®HEALTH werken we niet alleen aan vraagstukken als het verbeteren van concentratie, maar vervaardigen wij vele formules die ondersteuning bieden bij allerlei kwalen. Zo stelden wij tevens een formule samen die helpt bij de behandeling van een spastische darm. Met vragen over onze producten kunt u altijd bij ons terecht via het online contactformulier of door onze zaak in Kermt te bezoeken.

LaboImage