Chronische vermoeidheid wordt veroorzaakt door stress en verstoorde neurotransmitters

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Chronische vermoeidheid is vaak een gevolg van chronische stress die de productie en de balans van onze neurotransmitters verstoort. Neurotransmitters zijn verschillende soorten signaalstoffen die gebruikt worden door onze hersenen en ons zenuwstelsel om te communiceren met de rest van het lichaam. Indien hun productie verstoord wordt, kan men last krijgen van chronische vermoeidheid en concentratie- of geheugenproblemen. Noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die de productie van neurotransmitters optimaliseren en zo de hersenfuncties verbeteren. Het woord noötropica is een samenstelling van de Griekse woorden ‘nous’ (geest) en ‘tropein’ (wenden of keren), die samen duiden op een positieve verandering van de geest. Samen met magnesium en vitamines B kunnen noötropica gebruikt worden om chronische vermoeidheid effectief en snel te bestrijden.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Maak een einde aan uw chronische vermoeidheid met noötropica

Acetyl-L-carnitine is een lichaamseigen stof die de bloed-hersenbarrière gemakkelijk passeert en snel energie levert aan de hersencellen. Hierdoor stijgt de mentale energie en vermindert chronische vermoeidheid. Cafeïne heeft een stimulerende werking en verdrijft eveneens vermoeidheid. Theanine uit groene thee extract vermindert stress en zorgt voor mentale rust en concentratie. In klinische studies is aangetoond dat de combinatie van cafeïne en theanine zorgt voor een verhoogd concentratie- en leervermogen. Bacopa monnieri is een Indisch plantenextract dat het korte- en langetermijn geheugen versterkt, zelfs bij mensen met geheugenverlies door ouderdom of neurodegeneratie. Magnesium en vitaminen B zijn essentieel voor een goede productie van neurotransmitters waardoor ze chronische vermoeidheid verminderen en onze hersenen optimaal laten functioneren.

Stel uw vragen aan onze specialisten

Heeft u verdere vragen over de werking van noötropica en vitamine tegen chronische vermoeidheid? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het online contactformulier. Ontdek ook zeker onze andere producten zoals een natuurlijke pijnstiller.

LaboImage