fbpx

Vermoeidheid bestrijden met de juiste vitamine

Neem contact op

Zeer snel werkend
Hoog gedoseerd
Verbeterde concentratie/meer energie

Vermoeidheid is vaak een gevolg van chronische stress die de productie en de balans van onze neurotransmitters verstoort, maar met de juiste vitamine kunt u dit oplossen. Neurotransmitters zijn verschillende soorten signaalstoffen die gebruikt worden door onze hersenen en ons zenuwstelsel om te communiceren met de rest van het lichaam. Indien hun productie verstoord wordt, kan men last krijgen van vermoeidheid en concentratie- of geheugenproblemen. Noötropica zijn natuurlijke en veilige stoffen of plantenextracten die de productie van neurotransmitters optimaliseren en zo de hersenfuncties verbeteren. Het woord noötropica is een samenstelling van de Griekse woorden ‘nous’ (geest) en ‘tropein’ (wenden of keren), die samen duiden op een positieve verandering van de geest. Samen met magnesium en vitamine B kunnen noötropica en andere vitamine gebruikt worden om vermoeidheid effectief en snel te bestrijden of de moeheid te verminderen.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Vermoeidheid bestrijden of de moeheid verminderen met noötropica en vitamine

Acetyl-L-carnitine is een lichaamseigen stof die de bloed-hersenbarrière gemakkelijk passeert en snel energie levert aan de hersencellen. Hierdoor stijgt de mentale energie en wordt vermoeidheid verminderd. Cafeïne heeft een stimulerende werking en verdrijft eveneens vermoeidheid. Een ander hulpmiddel is theanine. Deze stof komt uit groene thee-extract en vermindert niet alleen stress, maar zorgt ook voor mentale rust en concentratie. In klinische studies is aangetoond dat de combinatie van cafeïne en theanine zorgt voor een verhoogd concentratie- en leervermogen. Bacopa monnieri is een Indisch plantenextract dat het korte- en langetermijn geheugen versterkt, zelfs bij mensen met geheugenverlies door bijvoorbeeld ouderdom of neurodegeneratie. Magnesium en vitamine B zijn essentieel voor een goede productie van neurotransmitters waardoor ze vermoeidheid bestrijden of de moeheid verminderen en onze hersenen optimaal laten functioneren.

Stel uw vragen aan onze specialisten

Heeft u verdere vragen over de werking van noötropica en vitamine tegen vermoeidheid of wilt u graag uw moeheid verminderen met deze hulpmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier of breng een bezoek aan MY®HEALTH te Kermt voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder door u van de juiste informatie en middelen te voorzien om uw moeheid te kunnen verminderen. Ontdek ook zeker onze andere producten zoals een alternatief voor CBD-olie.

LaboImage