MY®IMMUNITY comfort

De 8-in-1 formule van dit totaalproduct zorgt voor een ijzersterke weerstand1,2.

De sporebiotica in MY®IMMUNITY comfort zijn gevalideerd door Belgische wetenschappers en onderscheiden zich van andere levende bacteriën en gisten doordat ze zeer goed overleven in zuur milieu en bij hoge temperaturen.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De Wellmune™ bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook wereldwijd over de meeste klinische studies die u kan terugvinden door hier te klikken. Meer info op https://www.wellmune.com/what-is-wellmune

Het advies3 van de Belgische Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: Er wordt aanbevolen bij alle adolescenten en volwassen dagelijks een voedingssupplement met vitamine D toe te dienen. MY® IMMUNITY comfort bevat daarom in elke capsule 1000 I.E. vitamine D voor een gezond immuunsysteem1.

Tenslotte bevat MY®IMMUNITY comfort ook vitamines B, zink en selenium aangevuld met vitamine C voor een sterk immuunsysteem2.

MY®IMMUNITY comfort bevat een 8-in-1 formule op basis van 1,25 miljard CFU sporebiotica, 50 mg lactoferrine, 125 mg Wellmune™ bèta-glucanen, 180 mg vit C (225% RI), 10 mg zink (100%RI), 55 μg selenium (100% RI), 1,1 mg vit B1 (100% RI), 6 mg vit B6 (429% RI), 200 μg foliumzuur (100% RI) en 3 μg vit B12 (120% RI) aangevuld met 1000 I.E. vit D3 (500% RI) voor een goed werkend afweersysteem.

1 capsule per dag.

Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®IMMUNITY comfort is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 en 90 capsules.

MY®IMMUNITY comfort is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.
Vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.
Aanbevelingen vitamine D suppletie HGR 2016 http://www.nubel.com/assets/voedingsaanbevelingen-2016.pdf
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY®IMMUNITY comfort