fbpx
MY®IMMUNITY comfort

De 8-in-1 formule ondersteunt het immuunsysteem1.

Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook over zeer veel klinische studies.

Het advies2 van de Belgische Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: Er wordt aanbevolen bij alle adolescenten en volwassen dagelijks een voedingssupplement met vitamine D toe te dienen. MY® IMMUNITY comfort bevat daarom in elke capsule 1000 I.E. vitamine D voor een normale werking van het immuunsysteem1.

Tenslotte bevat MY®IMMUNITY comfort ook vitamines B, zink en selenium aangevuld met vitamine D¹.

MY®IMMUNITY comfort bevat een 8-in-1 formule op basis van 1,25 miljard CFU sporebiotica, 50 mg lactoferrine (eiwit afgeleid uit melk), 125 mg Wellmune™ bèta-glucanen, 180 mg vit C (225% RI), 10 mg zink (100%RI), 55 μg selenium (100% RI), 1,1 mg vit B1 (100% RI), 6 mg vit B6 (429% RI), 200 μg foliumzuur (100% RI) en 3 μg vit B12 (120% RI) aangevuld met 1000 I.E. vit D3 (500% RI) voor het behoud van de normale immuunfunctie.

Vanaf 12 jaar:
1 caps per dag
Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®IMMUNITY comfort is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 en 90 capsules.

MY®IMMUNITY comfort is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. 
Aanbevelingen vitamine D suppletie HGR 2016 http://www.nubel.com/assets/voedingsaanbevelingen-2016.pdf
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.