fbpx
MY®IMMUNITY junior

De 6-in-1 formule MY®IMMUNITY junior ondersteunt het immuunsysteem van de kleinste en al wat grotere kids1.

Sporebiotica® zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook over zeer veel klinische studies.

Het advies2 van de Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: Er wordt aanbevolen bij alle kinderen dagelijks 400 IU vitamine D toe te dienen, vanaf de geboorte tot minimum de leeftijd van 6 jaar, gans het jaar door. Elke kauwtablet bevat dan ook deze dosis voor het behoud van een normaal immuunsysteem1.

Tenslotte is MY®IMMUNITY junior aangevuld met vitamines B en vitamine D¹.

MY®IMMUNITY junior bevat een 6-in-1 formule op basis van 625 miljoen CFU sporebiotica, 50 mg lactoferrine (eiwit afgeleid uit melk), 50 mg bèta-glucanen, 80 mg vit C (100% RI), 0,5 mg vit B1 (45% RI), 1,4 mg vit B6 (100% RI), 50 μg foliumzuur (25% RI) en 2 μg vit B12 (80% RI) aangevuld met 400 I.E. vit D3 (200% RI) voor een goed werkend afweersysteem.

Vanaf 3 jaar:
1 kauwtablet per dag met fruitsmaak
Niet aangewezen voor kinderen onder 3 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®IMMUNITY junior is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen.
Aanbevelingen vitamine D suppletie HGR 2016 http://www.nubel.com/assets/voedingsaanbevelingen-2016.pdf
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.