MY®IMMUNITY junior

De 6-in-1 formule van MY®IMMUNITY junior geeft de kleinste en al wat grotere kids een ijzersterke weerstand1,2. Ideaal om de winter door te komen en het afweersysteem1,2 in topconditie te houden.

De sporebiotica in MY®IMMUNITY junior zijn gevalideerd door Belgische wetenschappers. Ze onderscheiden zich van andere levende bacteriën en gisten doordat ze zeer goed overleven in zuur milieu en bij hoge temperaturen.

Lactoferrine is een glycoproteïne (eiwit gekoppeld aan suiker); het is een van de belangrijkste bestanddelen in moedermelk.

De Wellmune™ bèta-glucanen zijn ultra-zuiver en van de hoogste kwaliteit. Ze beschikken daarom ook wereldwijd over de meeste klinische studies die u kan terugvinden door hier te klikken. Meer info op https://www.wellmune.com/what-is-wellmune

Het advies3 van de Hoge Gezondheidsraad is zeer duidelijk: Er wordt aanbevolen bij alle kinderen dagelijks 400 IU vitamine D toe te dienen, vanaf de geboorte tot minimum de leeftijd van 6 jaar, gans het jaar door. Elke kauwtablet bevat dan ook deze dosis voor een gezond immuunsysteem1.

Tenslotte is MY®IMMUNITY junior aangevuld met vitamines B en vitamine C voor een sterk immuunsysteem2.

MY®IMMUNITY junior bevat een 6-in-1 formule op basis van 625 miljoen CFU sporebiotica, 50 mg lactoferrine, 50 mg Wellmune™ bèta-glucanen, 80 mg vit C (100% RI), 0,5 mg vit B1 (45% RI), 1,4 mg vit B6 (100% RI), 50 μg foliumzuur (25% RI) en 2 μg vit B12 (80% RI) aangevuld met 400 I.E. vit D3 (200% RI) voor een goed werkend afweersysteem.

1 lekkere kauwtablet met fruitsmaak per dag.

Niet aangewezen voor kinderen onder 3 jaar. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®IMMUNITY junior is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 30 tabs en 90 tabs.

Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.
Vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.
Aanbevelingen vitamine D suppletie HGR 2016 http://www.nubel.com/assets/voedingsaanbevelingen-2016.pdf
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

MY®IMMUNITY junior