fbpx
MY®MENA

MY®MENA is een innovatieve 5-in-1 formule voor opvliegers1, prikkelbaarheid1 en vermoeidheid2  en ondersteunt het behoud van sterke botten3 en gezonde slijmvliezen4.

Het pollenextract in MY®MENA ondersteunt bij opvliegers1, prikkelbaarheid1 en vermoeidheid2.  Het druivenpit-extract is rijk aan anti-oxidanten in de vorm van oligomere pro-anthocyanidinen (polyfenolen).

De sporebiotica zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Aangevuld met vitamine D als ondersteuning voor gezonde botten3 en riboflavine of vitamine B2 voor gezonde slijmvliezen4.

MY®MENA bevat per capsule 320 mg pollenextract, 200 mg druivenpitextract (vitis vinifera), 1,25 miljard CFU sporebiotica, 1000 I.E. vitamine D3 (500%RI) en 1,4 mg riboflavine (=vitamine B2) (100%RI) RI: Referentie-inname.

1 caps per dag
De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®MENA is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 60 tabs.

MY®MENA is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Pollen-extract: te gebruiken bij opvliegers en prikkelbaarheid ten gevolge van de menopauze.
2 Riboflavine draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
3 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten.
4 Riboflavine draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.