fbpx
MY®MENA

De zeer complete 5-in-1 formule van MY®MENA is uniek. Enerzijds is het een veilige, niet-hormonale aanpak van de meest voorkomende verschijnselen van de menopauze1 zoals opvliegers1, prikkelbaarheid1 en vermoeidheid2. Anderzijds ondersteunt de formule het behoud van sterke botten3 en gezonde slijmvliezen4.

Het pollenextract in MY®MENA is een zeer veilig en doeltreffend ingrediënt bij de meest voorkomende verschijnselen van de menopauze1 zoals opvliegers1, prikkelbaarheid1 en vermoeidheid2. Daarnaast heeft het een niet-hormonale werking en daarom is het veilig om in te nemen indien je behandeld wordt voor borstkanker of een verhoogd risico op borstkanker hebt.

Het druivenpit-extract is rijk aan anti-oxidanten in de vorm van oligomere pro-anthocyanidinen (polyfenolen), en biedt een brede bescherming zonder hormonale werking. Het is daarom ook veilig om in te nemen bij een behandeling voor borstkanker of bij een verhoogd risico op borstkanker.

De sporebiotica zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Aangevuld met een doeltreffende dosis vitamine D als ondersteuning voor gezonde botten3 en riboflavine of vitamine B2 voor gezonde slijmvliezen4.

MY®MENA bevat per capsule 320 mg pollenextract, 200 mg druivenpitextract (vitis vinifera), 1,25 miljard CFU sporebiotica, 1000 I.E. vitamine D3 (500%RI) en 1,4 mg riboflavine (=vitamine B2) (100%RI) RI: Referentie-inname.

1 caps per dag
De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

MY®MENA is beschikbaar bij uw apotheek in verpakkingen van 60 tabs.

MY®MENA is verkrijgbaar in uw apotheek. Indien niet voorradig leveren we binnen de 3 uur aan elke apotheek.

1 Pollen-extract: te gebruiken bij opvliegers en prikkelbaarheid ten gevolge van de menopauze.
2 Riboflavine draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
3 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten.
4 Riboflavine draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.
Voedingssupplement. Kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.