fbpx

Vitamine voor het verhogen van uw immuunsysteem

Neem contact op

Meest complete formule op de markt
Bescherm jezelf met meer dan vitamines alleen
Op basis van nieuwste generatie probiotica

Met een vitamine voorkomt u eventuele problemen die een verstoord immuunsysteem met zich mee kan brengen. Bij een verstoord immuunsysteem is het lichaam niet alleen vatbaarder voor allerlei verschillende infecties, maar ook voor chronische ontstekingen, intoleranties, allergieën, auto-immuunziekten en zelfs kanker. Het grootste deel van ons immuunsysteem bevindt zich in de slijmvliezen van de darmen en longen en wordt in sterke mate beïnvloed door de micro-organismen die daar leven. U vraagt zich misschien af hoe u het immuunsysteem verbetert. Met behulp van sporebiotica en andere natuurlijke bestanddelen, zoals een vitamine, is het mogelijk om het immuunsysteem in de slijmvliezen terug in evenwicht te brengen en zodoende de weerstand te verhogen.

Meer info over onze producten

Bel ons op + 32 11 25 43 16

Hoe verbetert u met een vitamine het immuunsysteem om zo uw weerstand te verhogen?

Hoe verbetert u precies het immuunsysteem en welke vitamine moet u nemen om uw weerstand te verhogen? Bij MY®HEALTH maken we gebruik van natuurlijk ingrediënten zoals lactoferrine, bèta-glucanen en sporebiotica. Lactoferrine is een lichaamseigen glycoproteïne die voornamelijk geproduceerd wordt in de slijmvliezen en in moedermelk als bescherming tegen infecties. Het eiwit heeft een brede antimicrobiële werking tegen een groot aantal bacteriën, virussen, gisten, schimmels en parasieten. Bèta-glucanen zijn natuurlijke voedingsvezels uit de celwanden van gist. Ze trainen bepaalde witte bloedcellen van ons immuunsysteem om snel te reageren op infecties, terwijl ze er ook voor zorgen dat het immuunsysteem niet hyperactief wordt, wat ook schadelijk kan zijn. Samen met vitamine D, B en C en mineralen zoals zink en selenium, kunnen lactoferrine, bèta-glucanen en sporebiotica het immuunsysteem drastisch opmonteren en de weerstand verhogen.

De rol van sporebiotica

Sporebiotica bezitten de unieke eigenschap om sporen te vormen die uiterst weerstandig zijn en pas kiemen en opbouwen wanneer ze in de dunne darm aankomen. In het darmstelsel dragen ze bij aan het verhogen van de weerstand op verschillende manieren. Sporebiotica produceren onder andere antimicrobiële eiwitten die werken tegen allerlei ziekteverwekkende virussen, bacteriën, gisten en schimmels. Ze bevorderen daarnaast de groei van goedaardige darmbacteriën waardoor de darmflora en het darmslijmvlies hersteld worden. Klinische studies hebben aangetoond dat sporebiotia de weerstand tegen infecties van de luchtwegen en het spijsverteringsstelsel verbeteren. Een gezonde darmflora is bovendien essentieel voor de gezondheid van de rest van ons lichaam. Sporebiotica kunnen daarom ook gebruikt worden in combinatieformules als natuurlijke ontstekingsremmer of als natuurlijk middel tegen chronische vermoeidheid.

Laat ons u informeren over al onze producten

Of u nu op wilt weten hoe u met een natuurlijk middel, zoals een vitamine of sporebiotica, uw weerstand verhoogt of immuniteit verbetert of graag beroep wilt doen op een van onze andere producten voor uw immuunsysteem; wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over hoe u het immuunsysteem het best verbetert? Vul ons online contactformulier in of kom eens langs bij onze zaak in Kermt.

LaboImage